Dé trendy locatie voor uw personeelsfeest in Brussel

Controleer beschikbaarheid

Controleer nu

Vul de datum van uw activiteit en het aantal personen in en controleer of we nog beschikbaar zijn.

Of telefonisch op:

personeelsfeest brussel

Personeelsfeest


Bowling Stones Brussel is dé locatie voor de organisatie van uw personeelsfeest in Brussel. Als u op zoek bent naar een cocktail van hip, flexibel, op maat, fun, praktisch én professioneel dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  • personeelsfeest ambiance

Het B2B team van Bowling Stones in Brussel organiseert uw personeelsfeest volgens uw wensen en uw budget. Wij nemen u werkelijk alles uit handen, zodat u zich verder op uw onderneming kan blijven focussen. U kiest voor een ervaren organisator en een uitstekende infrastructuur.

Bowling Stones Brussel is speciaal uitgerust voor de organisatie van uw personeelsfeest in Brussel. Zo beschikken wij over:

* Een hippe locatie met loungebar en banketzaal / restaurant
* Een terras van maar liefst 450m2
* Een unieke, centrale ligging langs de ring rond Brussel
* Parkeerplaatsen voor 400 wagens
* Een gespecialiseerd team voor de organisatie van uw evenement

Onze capaciteit gaat tot 500 personen, maar ook voor kleinere bedrijven hebben we een oplossing op maat. Onze modulaire zalen laten zich namelijk makkelijk combineren of opdelen naar gelang uw behoeften.

Voor de catering heeft u de keuze uit een van onze vele formules in samenwerking met ons Restaurant n9ne, of wij werken iets op maat uit. U ontvangt hoe dan ook vooraf een gedetailleerde offerte. Wie ons Business Center als feestlocatie verkiest hoeft niet te bowlen, ook al is dat een uitstekende personeelsactiviteit. U huurt enkel die delen van onze infrastructuur die u nodig heeft.

Heeft u graag alle ruimte enkel voor u en uw personeel? Dat kan, behalve op zaterdag. Uw bedrijf heeft een eigen identiteit, daar past onze flexibele aanpak perfect bij. We creëren het personeelsfeest dat bij uw bedrijfscultuur past. Daar zorgt onze gespecialiseerde B2B afdeling voor.

Bowling Stones Brussel heeft personeelsfeest-formules voor elk budget, ons doel blijft indentiek: Uw personeel gaat naar huis met de boodschap dat hun inspanningen op prijs worden gesteld. Bovendien heeft u meteen geïnvesteerd in het groepsgevoel.

Zo geniet u achteraf niet alleen van de dankbaarheid van uw personeel voor een geslaagde avond, maar ook van een verhoogde productiviteit.

.

Bel of mail ons op 02 532 36 26 | wemmel@bowlingstones.be

  • Unieke ligging langs de Brusselse ring
  • Parking voor 400 wagens
  • 5 state-of-the-art zalen
  • Faciliteiten voor teambuilding en dineren


Is een personeelsfeest altijd in combinatie met bowlen? Dit kan, maar hoeft niet perse. Maar bij het kiezen van ons Business Center als feestzaal is er geen verplichting om bowling te spelen, hoewel wij het als een perfecte activiteit voor uw medewerkers beschouwen. U hoeft alleen de onderdelen van onze infrastructuur te huren die u nodig heeft. Zou je liever de hele plaats voor jezelf hebben? Geen probleem, maar dit is niet mogelijk op zaterdag. Uw bedrijf heeft zijn eigen identiteit en onze flexibele aanpak is er absoluut voor gemaakt. Wij creëren het personeelsfeest dat uw bedrijfscultuur het beste vertegenwoordigt. Dat is de taak van onze gespecialiseerde B2B afdeling. Is een locatie voor uw personeelsfeest in Brussel verenigbaar met uw budget? Bowling Stones in Wemmel heeft personeelsfeest-formules voor alle budgetten. Ons doel blijft dezelfde: om uw medewerkers met het gevoel naar huis te laten gaan dat hun inspanningen worden gewaardeerd. U heeft geïnvesteerd in de teamgeest, die u niet alleen dankbaar maakt voor uw medewerkers om een ??geweldig evenement te organiseren, maar ook hun productiviteit en inzet te verhogen. Ons B2B-team organiseert voor u het perfecte personeelsfeest volgens uw budget. Wij zorgen voor alles, zodat u op uw bedrijf kunt blijven focussen. U kiest een ervaren evenementenorganisator die actief is in een uitstekende infrastructuur. Ontdek onze vele ideeën om uw onvergetelijk personeelsfeest in Brussel te organiseren.

Beste klanten, 

 

Er is geen mogelijkheid om de bowling te reserveren. U bent welkom om meteen bij ons langs te komen en wij verwijzen u door naar één van onze 36 banen. 

 

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel! 

 

Groetjes, 

Team Bowling Stones