• Bowlen per uur, vanaf 38€ per uur
  • Met 36 bowlingbanen de grootste bowling van de Benelux
  • Zo veel meer dan bowlen : een totaalbeleving !


Bowlen bij de grootste bowling van de Benelux


Zin in een avond vol fun in een hippe omgeving? Kom bowlen of dineren bij Bowling Stones Brussel. We hebben gegarandeerd een formule die bij je past !Inge Wauters

De perfecte locatie voor een lekker etentje gecombineerd met wat actie. We blijven terugkomen.

Inge Wauters

Annelies

Ik ben dol op de hippe ambiance en de coole sfeer. Onze favoriete stek voor een avondje onder vrienden.

Annelie

Simon Engelen

36 bowlingbanen! Plaats genoeg dus om mijn collega’s af en toe met een strike te imponeren na het werk.

Simon Engelen
  • Unieke, centrale ligging langs de Brusselse ring
  • Parking voor 400 wagens, parkeren voor de deur !
  • Terras van 450 m², een oase bij mooi weer
  • Faciliteiten voor meetings en teambuilding


  • Bobbies restaurant, bar & summer bar
  • Live DJ voor een groovy avondje uit
  • Formules voor bedrijven en particulieren
  • Bowling in een nieuwe stijl, een echte belevenis !Bowling Stones in Brussel is de grootste bowlinglocatie van de Benelux.


Maar dat is niet de reden waarom je bij ons moet langskomen. Je komt naar Bowling Stones voor de aanstekelijke sfeer, een uitdagend partijtje bowling én een lekker hapje of drankje. Bowling Stones is een totaalbeleving, ook als je geen bowlingfanaat bent. Het is heerlijk toeven op ons vernieuwd terras of in onze coole loungebar. Perfect voor een dagje uit in het gezelschap van je familie, vrienden of collega’s. Na het werk even chillen met de collega’s en een lekker hapje combineren met een paar strikes? Dat kan! Reserveer in Bobbies restaurant en ga voor of na het eten de bowling-uitdaging aan. Ook voor scholen en verenigingen of voor kinderparty’s hebben wij interessante formules. Bovendien heeft Bowling Stones in Brussel alles in huis om je business-events tot een succes te maken. Ben je op zoek naar een professioneel uitgeruste locatie voor teambuilding, personeels- of bedrijfsfeesten, vergaderingen of seminaries? Wij combineren een uitstekende ligging met de nodige faciliteiten, waaronder verschillende vergader- en banketzalen, en werken een pakket op maat van jouw event uit met een combinatie van bowlen, dineren, vergaderen, lounge ... Bowling Stones Brussel heeft een unieke sfeer en een uitstekende, persoonlijke service. Je bowlt er in een schitterend, professioneel kader en ontspant met een hapje of een drankje voor, tijdens of na het bowlen. Eén ding is zeker, wat je ook doet, je geniet. En dat is waar het bij Bowling Stones om draait. Je gaat weg met een goed gevoel en komt net daarom ook steeds weer bij ons langs.

Beste klanten, 

 

Er is geen mogelijkheid om de bowling te reserveren. U bent welkom om meteen bij ons langs te komen en wij verwijzen u door naar één van onze 36 banen. 

 

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel! 

 

Groetjes, 

Team Bowling Stones