Op zoek naar een stijlvolle locatie
voor uw bedrijfsfeest in Brussel?

Controleer beschikbaarheid

Controleer nu

Vul de datum van uw activiteit en het aantal personen in en controleer of we nog beschikbaar zijn.

Of telefonisch op:

bedrijfsfeest brussel

Bedrijfsfeest


Uw bedrijfsfeest in de regio van Brussel verdient een state-of-the-art locatie met een persoonlijke aanpak. Klaar om uw genodigden in te pakken met deze prachtige locatie, dan moet je bij Bowling Stones Brussel zijn. Met modulaire zalen, 400 parkeerplaatsen en een ‘eigen’ afrit langs de ring.

  • bedrijfsfeest met barbecue

Gevestigde bedrijven organiseren hun bedrijfsfeest bij Bowling Stones Brussel. Ontdek waarom: Bowling Stones is veel meer dan een bowling. Het is een heus Business en Entertainment Center met een team dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsevenementen op maat. Daarom is Bowling Stones in Wemmel het adres bij uitstek voor uw bedrijfsactiviteit in Brussel.

Bij Bowling Stones Brussel beschikt u over 5 zalen met een capaciteit van 4 tot 500 personen in totaal. Onze locatie is met andere woorden zowel geschikt voor een besloten feestje als voor een groots evenement, want we combineren de zalen die het meest geschikt zijn.

Elk bedrijfsfeest bij Bowling Stones is maatwerk, zo garanderen we dat het aan al uw wensen voldoet. Want wij hebben zowel de infrastructuur als de knowhow om van uw bedrijfsfeest een waar visitekaartje te maken.

U ontvangt uw gasten in een groen kader, makkelijk bereikbaar langs de Brusselse ring, met een parking voor 400 wagens. Onze service is ongeëvenaard. U krijgt een van onze B2B specialisten volledig te uwer beschikking. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt, zowel bij de organisatie en de voorbereiding, als tijdens uw bedrijfsfeest en kan u uw focus volledig op uw gasten leggen. De verantwoordelijke is namelijk permanent in de zaak aanwezig, tot het feest is afgelopen.

Uw bedrijfsfeest is de ideale gelegenheid om uw merknaam te koppelen aan een aangenaam gebeuren. Ons B2B team weet als geen ander dat uw gasten moeten verwend worden, maar ook dat u uw gasten graag ziet naar huis gaan met uw boodschap in gedachten en uw merk in hun hart. Ook daarom is Bowling Stones in Brussel de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest in Brussel. Wij zorgen namelijk voor een exquise beleving van uw company branding. Dat doen we door te zorgen voor een totaalbeleving én door een excellente catering, van bij ons eigen Restaurant n9ne.

Kortom, wij geven vorm aan het bedrijfsfeest dat u in gedachten heeft.

Bedrijfsevent


De locatie van hun nationale meeting staat of valt met de keuze van een geschikte locatie volgens Randstad.

Katrien Blaton - Randstad

Dank voor de schitterende dienstverlening en fexibele inzet. Iedereen was zeer tevreden !

Katrien Blaton
.

Bel of mail ons op 02 532 36 26 | wemmel@bowlingstones.be

  • Unieke ligging langs de Brusselse ring
  • Parking voor 400 wagens
  • 5 state-of-the-art zalen
  • Faciliteiten voor teambuilding en dineren

Beste klanten, 

 

Er is geen mogelijkheid om de bowling te reserveren. U bent welkom om meteen bij ons langs te komen en wij verwijzen u door naar één van onze 36 banen. 

 

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel! 

 

Groetjes, 

Team Bowling Stones