Een gesmaakt bedrijfs-
of personeelsfeest in Antwerpen ?!

Controleer beschikbaarheid

Controleer nu

Vul de datum van uw activiteit en het aantal personen in en controleer of we nog beschikbaar zijn.

Of telefonisch op:

03 541 13 13

bedrijfsfeest antwerpen

Bedrijfsfeest - personeelsfeest


Een hip, cool, trendy, verzorgd én geslaagd bedrijfs- of personeelsfeest organiseren in Antwerpen? Bij Bowling Stones natuurlijk! Een locatie die fun ademt, waar sfeer en genieten vanzelfsprekend zijn, met een hart voor bedrijven. Onze Business formules: Stone Grill formule

  • personeelsfeest antwerpen

Wat zijn enkele essentiële onderdelen van een geslaagd personeels- of bedrijfsfeest? De sfeer natuurlijk en een stijlvolle locatie. Maar ook de bediening en de catering, de muziek en een overgrote dosis fun. Kortom, Bowling Stones Antwerpen.

Als locatie voor een bedrijfsfeest in Antwerpen zijn we moeilijk te kloppen. Alle elementen zijn er. Bovendien zijn we centraal gelegen en hebben we parkeergelegenheid voor de deur. Met een capaciteit van 120 personen en een pak aantrekkelijke formules waarmee u bowlen en eten combineert is Bowling Stones Antwerpen sterk in perfect georganiseerde personeelsfeesten op een hippe locatie.

Onze stone grill en pasta-formules zijn legendarisch. En dat wordt uw bedrijfsfeest na afloop ook, want 1 ding is zeker, bij Bowling Stones Antwerpen weten we hoe we een cool feestje moeten bouwen.

Onze Business formules:
Stone Grill formule
Pasta strike
Huur locatie

Managers Evy en Nicky

Evy en Nicky, Manager Antwerpen

Contacteer Evy en Nicky

Bel of mail ons op 03 541 13 13 | antwerpen@bowlingstones.be

  • Meest trendy bowling van Antwerpen
  • Fun bowlen, heerlijk stone grillen
  • Goed bereikbare locatie
  • DJ op de zaterdag