Dé trendy locatie voor uw personeelsfeest in Brussel

Controleer beschikbaarheid

Controleer nu

Vul de datum van uw activiteit en het aantal personen in en controleer of we nog beschikbaar zijn.

personeelsfeest brussel

Personeelsfeest


Bowling Stones Brussel is dé locatie voor de organisatie van uw personeelsfeest in Brussel als u op zoek bent naar een cocktail van hip, flexibel, op maat, fun, praktisch én professioneel.

  • personeelsfeest ambiance

Het B2B team van Bowling Stones in Brussel organiseert uw personeelsfeest volgens uw wensen en uw budget. Wij nemen u werkelijk alles uit handen, zodat u zich verder op uw onderneming kan blijven focussen. U kiest voor een ervaren organisator en een uitstekende infrastructuur.

Bowling Stones Brussel is speciaal uitgerust voor de organisatie van uw personeelsfeest in Brussel. Zo beschikken wij over:

:: Een hippe locatie met loungebar en banketzaal / restaurant
:: Een dakterras van maar liefst 450m2
:: Een unieke, centrale ligging langs de ring rond Brussel
:: Parkeerplaatsen voor 400 wagens
:: Een gespecialiseerd team voor de organisatie van uw evenement

Onze capaciteit gaat tot 500 personen, maar ook voor kleinere bedrijven hebben we een oplossing op maat. Onze modulaire zalen laten zich namelijk makkelijk combineren of opdelen naar gelang uw behoeften.

Voor de catering heeft u de keuze uit een van onze vele formules in samenwerking met ons huisrestaurant n9ne, of wij werken iets op maat uit. U ontvangt hoe dan ook vooraf een gedetailleerde offerte. Wie ons Business Center als feestlocatie verkiest hoeft niet te bowlen, ook al is dat een uitstekende personeelsactiviteit. U huurt enkel die delen van onze infrastructuur die u nodig heeft.

Heeft u graag alle ruimte enkel voor u en uw personeel? Dat kan, behalve op zaterdag. Uw bedrijf heeft een eigen identiteit, daar past onze flexibele aanpak perfect bij. We creëren het personeelsfeest dat bij uw bedrijfscultuur past. Daar zorgt onze gespecialiseerde B2B afdeling voor.

Bowling Stones Brussel heeft personeelsfeest-formules voor elk budget. Ons streven blijft identiek. Uw personeel gaat naar huis met de boodschap dat hun inspanningen op prijs worden gesteld. Bovendien heeft u meteen geïnvesteerd in het groepsgevoel. Zo geniet u achteraf niet alleen van de dankbaarheid van uw personeel voor een geslaagde avond, maar ook van een verhoogde productiviteit.

Manager Mieke Rasson

Mieke Rasson, Manager Brussel

Contacteer Mieke

Bel of mail ons op 02 532 36 26 | wemmel@bowlingstones.be

  • Unieke ligging langs de Brusselse ring
  • Parking voor 400 wagens
  • 5 state-of-the-art zalen
  • Faciliteiten voor teambuilding en dineren