Where business meets pleasure!

Controleer beschikbaarheid

Controleer nu

Vul de datum van uw activiteit en het aantal personen in en controleer of we nog beschikbaar zijn.

Meeting vergaderzalen Brussel

Vergaderzalen


Het Business Center van Bowling Stones in Brussel heeft 5 professioneel uitgeruste vergaderzalen met een capaciteit van 4 tot 180 personen per zaal. Het center combineert een praktische ligging langs de Brusselse ring zonder ergernis over parkeerproblemen dankzij onze 400 parkeerplaatsen

teambuilding brussel

Teambuilding


Teambuilding in Brussel? Hét adres is Bowling Stones. Wij hebben alle troeven, te beginnen met dé teambuilding activiteit bij uitstek, maar vooral ook de trendy locatie en uiterst professionele uitrusting.

productvoorstelling Brussel

Productvoorstelling


Een nieuw product lanceren vraagt om een professionele omkadering. Een locatie die u zowel technisch als visueel biedt wat u nodig heeft. Bowling Stones Brussel biedt u die omkadering op vlak van stijl, techniek, catering én ligging en infrastructuur.

bedrijfsfeest brussel

Bedrijfsfeest


Uw bedrijfsfeest regio Brussel verdient een state-of-the-art locatie met een persoonlijke aanpak. Stevig uitpakken om uw genodigden in te pakken, zo doet Bowling Stones Brussel dat. Met modulaire zalen, 400 parkeerplaatsen en een ‘eigen’ afrit langs de ring.

personeelsfeest brussel

Personeelsfeest


Bowling Stones Brussel is dé locatie voor de organisatie van uw personeelsfeest in Brussel als u op zoek bent naar een cocktail van hip, flexibel, op maat, fun, praktisch én professioneel.

Dank voor de schitterende dienstverlening en fexibele inzet. Iedereen was zeer tevreden !

Randstad - Katrien Blaton
Linda Schermie

Uiterst tevreden over onze meeting, uitstekende catering, leuke afsluiting,... kortom een fantastische ervaring!

Procter & Gamble - Linda Schermie