Bowlen als teambuilding in de Antwerpse rand

Controleer beschikbaarheid

Controleer nu

Vul de datum van uw activiteit en het aantal personen in en controleer of we nog beschikbaar zijn.

Of telefonisch op:

03 322 63 03

teambuilding wommelgem

Teambuilding: BOWLEN - TENNIS - PADEL


Een teambuilding adres met ruime parking in de Antwerpse rand dat ├ęcht alles heeft? Bowling Stones Wommelgem: de looks, de sfeer, de bediening, de catering, de service en bowlen natuurlijk!

  • teambuilding catering

Het is geen geheim dat bowlen de teambuilding activiteit bij uitstek is. Het is ook geen geheim dat Bowling Stones Wommelgem daarvoor de uitgelezen locatie in de Antwerpse rand is.

Bowling Stones is gespecialiseerd in het samenbrengen van fun, sfeer, lekker eten en een gezonde dosis competitie. Klinkt als een goede cocktail voor een teambuilding activiteit? Inderdaad! En dan hebben we het nog niet gehad over onze uitstekende en vlot bereikbare ligging, of onze parking voor maar liefst een 100-tal wagens. Wij hebben als het ware een traditie in teambuilding events.

Met onze verschillende zalen en een ijzersterke all-in formule zijn we een aantrekkelijke en ervaren partner voor de organisatie van uw volgende teambuilding activiteit. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u er graag meer over, tenzij u liever meteen reserveert natuurlijk.

Onze Business formules:
Stone Grill All-in formule
Barbecue All-in formule

Manager Wim

Wim, Manager Wommelgem

Contacteer Wim

Bel of mail ons op 03 322 63 03 | wommelgem@bowlingstones.be

  • Grote capaciteit, ook voor B2B
  • Combinatie met vergadermogelijkheden
  • Aantrekkelijke ALL-In formules
  • Ruime ervaring in events