De beste teambuilding activiteit in Oudenaarde

Controleer beschikbaarheid

Controleer nu

Vul de datum van uw activiteit en het aantal personen in en controleer of we nog beschikbaar zijn.

teambuilding oudenaarde

Teambuilding


Wilt u een teambuilding activiteit organiseren in het centrum van Oudenaarde? Dat treft! Bowling Stones heeft de infrastructuur, de ligging en misschien nog belangrijker: de teambuilding activiteit bij uitstek!

  • teambuilding oudenaarde wijn

Haal het maximum uit uw teambuilding met een minimum aan organisatie. Kom bowlen als teambuilding bij Bowling Stones Oudenaarde of maak kennis met onze after work formule. U parkeert voor de deur, kiest de meest aantrekkelijke formule en de fun kan beginnen. Want zo eenvoudig kan een teambuilding activiteit organiseren zijn, als u voor Bowling Stones Oudenaarde kiest.

Bowling Stones heeft erg veel ervaring als het op het organiseren van teambuilding aankomt. Daarom nemen we u alle zorgen uit handen. Zelfs bij het kiezen voor een van onze aantrekkelijke formules, geniet u van ons professioneel advies. Want onze fondue, brochettes of stone grill zijn allemaal overheerlijk, zeker in combinatie met het bowlingplezier dat u en uw team te wachten staat.

En dat bowlen werkt voor de teamspirit, dat merkt u aan onze eigen medewerkers die u bevlogen en met de glimlach bedienen en verder helpen zodat uw teambuilding op elk vlak een onovertroffen succes wordt.

Onze Business formules:

Voor onze ALL-IN formule, gelieve ons te contacteren a.u.b.
After Work formule

 

Manager Koen

Koen, Carine, Managers Oudenaarde

Contacteer Koen en Carine

Bel of mail ons op 055 30 59 58 | oudenaarde@bowlingstones.be

  • Ruime privĂ© parking
  • 18 volautomatische bowlingbanen
  • Trendy interieur - lounge
  • Gratis wifi