De beste teambuilding activiteit in Oudenaarde

Controleer beschikbaarheid

Controleer nu

Vul de datum van uw activiteit en het aantal personen in en controleer of we nog beschikbaar zijn.

Of telefonisch op:

055 30 59 58

teambuilding oudenaarde

Teambuilding


Wilt u een teambuilding activiteit organiseren in het centrum van Oudenaarde? Dat treft! Bowling Stones heeft de infrastructuur, de ligging en misschien nog belangrijker: de teambuilding activiteit bij uitstek!

  • teambuilding oudenaarde wijn

Haal het maximum uit uw teambuilding met een minimum aan organisatie. Kom bowlen als teambuilding bij Bowling Stones Oudenaarde of maak kennis met onze after work formule. U parkeert voor de deur, kiest de meest aantrekkelijke formule en de fun kan beginnen. Want zo eenvoudig kan een teambuilding activiteit organiseren zijn, als u voor Bowling Stones Oudenaarde kiest.

Bowling Stones heeft erg veel ervaring als het op het organiseren van teambuilding aankomt. Daarom nemen we u alle zorgen uit handen. Zelfs bij het kiezen voor een van onze aantrekkelijke formules, geniet u van ons professioneel advies. Want onze fondue, brochettes of stone grill zijn allemaal overheerlijk, zeker in combinatie met het bowlingplezier dat u en uw team te wachten staat.

En dat bowlen werkt voor de teamspirit, dat merkt u aan onze eigen medewerkers die u bevlogen en met de glimlach bedienen en verder helpen zodat uw teambuilding op elk vlak een onovertroffen succes wordt.

Onze Business formules:

Voor onze ALL-IN formule, gelieve ons te contacteren a.u.b.
After Work formule

 

Manager Jan

Jan , Managers Oudenaarde

Contacteer Jan

Bel of mail ons op 055 30 59 58 | oudenaarde@bowlingstones.be

  • Ruime privĂ© parking
  • 18 volautomatische bowlingbanen
  • Trendy interieur - lounge
  • Gratis wifi