Toplocatie voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in de Antwerpse rand

Controleer beschikbaarheid

Controleer nu

Vul de datum van uw activiteit en het aantal personen in en controleer of we nog beschikbaar zijn.

Of telefonisch op:

03 322 63 03

bedrijfsfeest wommelgem

Bedrijfsfeest - personeelsfeest


Uw bedrijfs- of personeelsfeest organiseren in de Antwerpse rand op een toplocatie? Dan kiest u voor Bowling Stones met zijn ruime parking, meerdere zalen, aanstekelijke sfeer en ervaren en vriendelijke bediening.

  • personeelsfeest wommelgem

Bij Bowling Stones Wommelgem krijgt uw personeels- of bedrijfsfeest de omkadering die het verdient. We hebben een ruime capaciteit van 250 personen en jarenlange ervaring in het organiseren van B2B events. Dankzij onze aparte zalen combineert u – indien gewenst – de beslotenheid van een intiem bedrijfsfeest met de fun van bowlen.

Met onze aantrekkelijk all-in formule is de voorbereiding van uw personeelsfeest al even zorgeloos als de avond zelf. We nemen u namelijk alles uit handen, behalve het genieten van een fijne avond met uw genodigden. Dat doet u zelf, gegarandeerd. Onze catering? Die is excellent. Van stone grill over pasta tot zelfs BBQ, elk gerecht is van topkwaliteit. Onze medewerkers bedienen uw gasten enthousiast, tot in de vroege uurtjes. En zelfs over parkeerproblemen moet u zich geen zorgen maken.

Bowling Stones Wommelgem is niet alleen erg makkelijk bereikbaar, we hebben ook een parking voor een 100-tal wagens. Kortom, we zijn de ideale locatie voor uw volgende personeels- of bedrijfsfeest.

Onze Business formules:
Stone Grill All-in formule
Barbecue All-in formule

Manager Wim

Wim, Manager Wommelgem

Contacteer Wim

Bel of mail ons op 03 322 63 03 | wommelgem@bowlingstones.be

  • Grote capaciteit, ook voor B2B
  • Combinatie met vergadermogelijkheden
  • Aantrekkelijke ALL-In formules
  • Ruime ervaring in events